Loppartners

 

Lightpartner

 

Premium

 

Tom Stenholms Memorial

 

Bli en partner till Karlshamnstravet

Traditionen kvarstår och Östersjöfestivalen kommer även 2023 att inledas med trav i dagarna två i Karlshamn. Under dessa två fartfyllda dagar körs hela 16st lopp med över 100 ekipage. Kända kuskar gör upp om om vinnartiteln och 2023-års kuskchampionat. Det här är det perfekta tillfället att bjuda in affärspartners, anställda och vänner för att umgås och avnjuta kraften i dessa hästar. Då detta är ett av de sportevent i Blekinge med mest antal besökare, samt Sveriges största enskilda lunchtävling är det ett utmärkt tillfälle att visa upp ditt varumärke!

Som partner till oss kan du välja mellan fyra olika partner paket och/eller komplettera med våra exklusiva exponeringar.

Vi vet att att våra tävlingar är viktiga för Karlshamn och festivalen. Vi tror att vi tillsammans kan utveckla tävlingarna ännu mer. Men alla från näringslivet måste vara med. Det kommer inte gå av sig själv men vi kommer med vårt samarbete med kommunen göra allt vi kan för att skapa de bästa tävlingarna någonsin. Vi skall skapa värde för dig och du skapar värde för utvecklingen av både Karlshamnstravet och Östersjöfestivalen. Vill du vara med och utveckla Karlshamnstravet?

Välkommen att kontakta oss för mer information och prisuppgifter.